De coach

Mijn extra kracht is ervaringsdeskundigheid

Ik bekijk het van verschillende kanten.


Erik HenstraMijn verhaal is dat ik ooit werkzaam ben geweest als art director in een eigen reclamebureau met lange werkdagen en harde deadlines. Dienstverlenend en niet bezig met het stellen van mijn grenzen. Als de klant maar tevreden was. Ik was van mening dat het ook van mij verwacht werd en dat ik het ook aan zou moeten kunnen. 

Het gevolg laat zich makkelijk raden.

Toen kwamen de klachten. Het begon met prikkelbaar worden en vaker terugkerende hoofdpijnen en onverklaarbare vage pijntjes. Langzaam aan werd mijn nachtrust slechter. Moeilijk inslapen en op den duur nauwelijks nog  in staat zijn om aan één stuk door kunnen slapen. Je wordt daar niet echt fitter van. Het gebruiken van de hersenen voor welk doel dan ook gebeurde niet echt meer helder en scherp. De klachten bleven zich opstapelen en uiteindelijk kom je op een punt dat lichaam en geest ‘STOP’ zegt.
Op dat moment komt alles met veel gepiep en gekraak tot stilstand. Door niet naar mijzelf te luisteren heb ik vele momenten gemist om in te grijpen. Met als gevolg dat ik veel te lang ben doorgegaan en mij niet heb laten kennen door maar groot en sterk willen zijn.

Het was een harde leerschool.

Nu kun je het nog niet zien en geloven, maar de weg terug wordt een zegening. Het maakt je sterker, zelfverzekerder en zelfbewuster. Je ontdekt weer wie je daadwerkelijk bent en waar je voor staat. Maar voordat je zover bent moet je bereid zijn om te leren aan jezelf te werken en keuzes te maken. Daarbij kan ik je absoluut helpen. Je moet het wel zelf willen doen en de wil hebben om patronen te veranderen.

Laat het lijden weer leiden worden.

De weg terug moest ik zelf zien uit zien te vogelen en dat maakte het onnodig ingewikkeld en vooral erg zwaar. Dat leed ga ik jou besparen door je als coach mijn kennis, inzicht en (levens)ervaring ter beschikking te stellen. Inmiddels combineer ik vele inzichten en technieken die jou die handvatten aangeven die jij nodig hebt.

wordt gelukkig
Wordt weer levenslustig en gelukkig

GRATIS op de koffie bij de coach? Maak die afspraak!