Contact

Krachtig!

Wat sterk dat je deze stap wilt maken en mijn website bezoekt. Je realiseert je al dat hulp vragen nodig is om jouw weg terug weer te verstevigen en te ontdoen van kuilen, plassen en drempels zodat het weer makkelijk begaanbaar wordt.

Erik Henstra
Erik Henstra

Mijn naam is Erik Henstra en ben 51 jaar. Ben zelf werkzaam geweest in de reclame als eigenaar van een bureau. Ik weet dus uit eigen ervaring wat stress kan doen met je lichaam en geest. Als voormalige hebber van een burn-out, gebruik ik mijn rijke en ruime ervaring en opleiding om je bij te staan en te helpen met het leren omgaan met alle stressfactoren. We houden de aanpak overzichtelijk en ik ben wars van ingewikkeld jargon gebruik en moeilijk te begrijpen methodes. Uit eigen ervaring weet ik dat het alleen werkt als je het begrijpt en er zelf iets mee kunt.

Ik werk zelfstandig vanuit mijn praktijk die gevestigd is in mijn eigen woning. Het voordeel hiervan is dat het laagdrempelig en huiselijk is en niet steriel en zakelijk aanvoelt.

Kom een uurtje op de koffie (of thee) en maak kennis met mij (gratis)

Ik begrijp dat je eerst zeker wilt weten of ik wel die geschikte coach ben die jou het vertrouwen geeft dat ik je kan helpen. Daarom kun je altijd eerst vrijblijvend en geheel gratis kennis met mij komen maken. Ik zal je rustig uitleggen en vertellen hoe ik werk en tegen jouw probleem aankijk zodat je dan rustig kan nadenken of ik bied wat jij zoekt.

Dit is mijn adres:

W.F. Hermansstraat 131
2025 ES  HAARLEM
Tel.: 06 247 389 21

Voordat je verder gaat!

Heb je al vrijblijvende de burn-out zelftest gedaan?

 


Heb je liever dat ik contact met je opneem, vul dan onderstaand contactformulier in. Geef dan ook gelijk even aan wanneer het jou uitkomt dat ik je contact.  Het is uiteraard vrijblijvend.

 


Ik ben onderdeel van Los massages Haarlem.